Het Leuvense duo Esther & Fatou typeert zichzelf door een tweestemmige sound, ondersteund door akoestische gitaar en vrolijke melodicadeuntjes. Inspiratie vonden ze bij het Zweedse First Aid Kit, maar ze proberen nu vooral zelf hun weg te vinden met toegankelijke popfolk die je naar een heerlijke zomeravond doet verlangen.

Het Leuvense duo Young Colour brengt dromerige soundscapes, waarin elektronische en organische klanken samenvloeien tot één experimenteel geheel. Ze hebben lak aan labels, maar hun muziek kan nog het best bestempeld worden als een eclectische mix van ambient en dub, met pop- en folk-elementen.

Stem op je favoriete band of artiest en bepaal mee wie als volgende jong talent op Music Monkey zal verschijnen! 
Stemmen kan van 24.10.2013 t.e.m. 31.10.2013.

Over ons

Muziek wordt steeds meer online ontdekt en beleefd. Voor jonge artiesten is het dan ook belangrijk om aanwezig te zijn op het internet. Music Monkey is een initiatief dat jonge Vlaamse artiesten daarbij wil helpen.

Wij sleuren nieuw talent (en hun muziek!) uit het repetitiekot en zetten hen in onze spotlight. Dit doen we onder meer door een interview en een fotoshoot te organiseren. Deze verschijnen op Music Monkey, op een pagina toegewijd aan de artiest of band, die wij voor hen helemaal aankleden. Zo garanderen we deze artiesten een professionele vertegenwoordiging op het internet.