Ambassadors Of Nowhere is een 4-koppige band met leden uit Limburg en Vlaams-Brabant. Ze spelen stevige en energetische rock in de traditie van Queens Of The Stone Age, Foo Fighters, Wolfmother... Krachtige vocalen wisselen af met vettige, scheurende gitaren, steeds onderbouwd door een pompende ritmesectie. Eind 2011 speelde de groep voor het eerst in de huidige bezetting

We Stood Like Kings is een nieuwkomer op de Belgische post-rockplanken, met leden uit alle hoeken van het land. De band staat op het kruispunt tussen instrumentale rock en klassieke muziek. Verwacht complexe post-rock met sterke progressieve invloeden, waarbij verschillende door elkaar verweven lijnen zorgen voor een geheel dat je best langzaam in je oor kan laten rijpen.

Stem op je favoriete band of artiest en bepaal mee wie als volgende jong talent op Music Monkey zal verschijnen! 
Stemmen kan van 24.10.2013 t.e.m. 31.10.2013.

Over ons

Muziek wordt steeds meer online ontdekt en beleefd. Voor jonge artiesten is het dan ook belangrijk om aanwezig te zijn op het internet. Music Monkey is een initiatief dat jonge Vlaamse artiesten daarbij wil helpen.

Wij sleuren nieuw talent (en hun muziek!) uit het repetitiekot en zetten hen in onze spotlight. Dit doen we onder meer door een interview en een fotoshoot te organiseren. Deze verschijnen op Music Monkey, op een pagina toegewijd aan de artiest of band, die wij voor hen helemaal aankleden. Zo garanderen we deze artiesten een professionele vertegenwoordiging op het internet.