Na een aantal bochten en omwegen zag de tweekoppige Leuvense rockband Mosquito in 2008 het licht. Over de jaren heen heeft de band een unieke sound ontwikkeld, die noise- en stoner-invloeden combineert met math- en post-rock.

Ricardo González werd geboren in de Verenigde Staten en groeide op in Mexico, maar kwam uiteindelijk door een opeenvolging van gebeurtenissen in het bierland België terecht.

Na tien jaar als straatmuzikant te hebben gespeeld in zowat elke stad die hij ooit bezocht heeft - waaronder New York, Buenos Aires, Parijs, Barcelona, Lissabon en São Paulo - heeft hij heel wat ervaring opgebouwd in het spelen voor een publiek.

Stem op je favoriete band of artiest en bepaal mee wie als volgende jong talent op Music Monkey zal verschijnen! 
Stemmen kan van 24.10.2013 t.e.m. 31.10.2013.

Over ons

Muziek wordt steeds meer online ontdekt en beleefd. Voor jonge artiesten is het dan ook belangrijk om aanwezig te zijn op het internet. Music Monkey is een initiatief dat jonge Vlaamse artiesten daarbij wil helpen.

Wij sleuren nieuw talent (en hun muziek!) uit het repetitiekot en zetten hen in onze spotlight. Dit doen we onder meer door een interview en een fotoshoot te organiseren. Deze verschijnen op Music Monkey, op een pagina toegewijd aan de artiest of band, die wij voor hen helemaal aankleden. Zo garanderen we deze artiesten een professionele vertegenwoordiging op het internet.