Het Kempische trio Influenz serveert je originele basgedreven indierock waar je benen spontaan van aan het dansen gaan. Denk aan The Hickey Underworld, Balthazar, The Pixies, Nick Cave en Queens of the Stone Age, en vergeet die vergelijkingen vervolgens al maar meteen weer. Influenz wil vooral een eigen geluid neerzetten dat zich niet in één hoekje laat duwen.

Sem Sprang is een Nederlandse singer-songwriter pur sang. Gewapend met enkel zijn stem en een gitaar, maakt hij toegankelijke folksongs waar je heerlijk bij kan wegdromen. Z’n handelsmerk zijn warme melodieën, verhalende teksten en een vleugje melancholie. Inspiratie haalt hij uit zijn omgeving en de dingen die hij meemaakt.

Stem op je favoriete band of artiest en bepaal mee wie als volgende jong talent op Music Monkey zal verschijnen! 
Stemmen kan van 24.10.2013 t.e.m. 31.10.2013.

Over ons

Muziek wordt steeds meer online ontdekt en beleefd. Voor jonge artiesten is het dan ook belangrijk om aanwezig te zijn op het internet. Music Monkey is een initiatief dat jonge Vlaamse artiesten daarbij wil helpen.

Wij sleuren nieuw talent (en hun muziek!) uit het repetitiekot en zetten hen in onze spotlight. Dit doen we onder meer door een interview en een fotoshoot te organiseren. Deze verschijnen op Music Monkey, op een pagina toegewijd aan de artiest of band, die wij voor hen helemaal aankleden. Zo garanderen we deze artiesten een professionele vertegenwoordiging op het internet.